Lézeres mezoterápia

Age Attraction – MesoLaser

Lézeres mezoterápia

MILSYS® Lézeres mezoterápia

MILSYS® Fókuszált mezoterápia

MILSYS® LaserSpecial – kollagén rekonstrukció

Diamond Dream Luxury Genocare

PURE Peptides V.I.P

SHINING STAR transzdermális niacinamid kúra

Cuperosa Ultimate Treatment

 

Miért olyan különlegesek és sikeresek az Meso Laser - Age Attraction kezelések?

Egy készülék, amely újra értelmezte a mezoterápia fogalmát. Bizonyítottan hatékonyan veszi fel harcot az öregedési folyamatokkal, és a non-invazív technilógiával – fájdalom és sétülés nélkül – természetes módom igyekszik korrigálni a meglévő problémákat.

A kezelések során a kiváló minőségű német Age Attraction termékeket használunk a legmodernebb anti-aging hatóanyagokkal, mint peptidek, triplex hialuronsav, niacinamid, hó alga, vitaminok, selyem. Az innovatív technológia és az egyedülállóan magas koncentrációjú hatóanyagok kombinációja nem csupán a látható tünetek enyhítésére nyújt megoldást, hanem hosszútávon segít a szép fiatalos bőrt megőrizni.

https://www.age-attraction.hu/kezelesek/ha-mezoterapia-akkor-meso-laser

Nem mindegy, hogy hova jársz kezelésre

Az eredeti MesoLaser kezeléseket kizárólag hitelesített szakemberek végezhetik Magyarországon. Ez garanciát jelent számodra, hogy a kezeléseket a protokoll legszigorúbb betartásával végzik, és valóban az az eredményt kapod, amire vágytál.

Prémium kozmetika

MILSYS® Lézeres mezoterápia

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el.

Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

Lézeres arckezelés

Az eredeti MesoLaser kezeléseket 2017-től a MILSYS® védjegy óvja Magyarországon, ezeket a kezeléseket kizárólag hitelesített kozmetikusok végezhetik.

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett MesoLaser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával:

 • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait.
 • A MesoLaser elektroporációs technológia – a jénai hatástanulmány által igazolva - képes az aktív hatóanyagokat igazoltan, a lehető legmélyebben bejuttatni a bőrbe.

A lézer lenyűgöző hatása alkalmazható:

 • A kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására
 • A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére
 • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére
 • Mélyhidratáló kezelésekre
 • Terhességi csíkok halványítására
 • Cellulit kezelésre és alakformálásra
 • Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)
 • Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre
 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra 

Kezelési folyamat

A kezelés időtartama kb. 90 perc.

Ára: 29.000 Ft/ alkalom

Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra

(Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.)

A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy hyaluron pótló ápolás javasolt (PureFace, BetaHydroxy, Hyluron 3, MagicWrinkle Stop, Fruit Cream vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

https://www.age-attraction.hu/webshop/

Benefit kód a kedvezményes vásárláshoz: SKINVITAL

Kinek ajánljuk?

30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

MILSYS® Fókuszált mezoterápia

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. A MILSYS® fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt. 

Fókuszált mezoterápia

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan mély és egyedileg kidolgozott esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

A MesoLaser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz. Elektromos ingereket küldve úgynevezett “elektromos kapukat” nyit meg a bőrben, melyeken keresztül az aktív hatóanyagok bejutnak a mély szöveti rétegekbe, 5-8mm mélyen egyenesen a bőr irha rétegébe. A kezelés végeztével ezek a kapuk bezáródnak, a hatóanyagok pedig bent maradnak, és ott fejtik ki hatásukat, ahol valóban szükséges. Az egyedülálló MesoLaser elektroporációs technológia és a magas minőségű hatóanyagok együttes alkalmazásával így valóban intenzív és tartós anti-aging eredményt érhetünk el.

Javasolt ütemezés: 6 alkalmas kúra

Az első 3 kezelés heti rendszerességgel, majd két-három hetente egy kezelés.

A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-8 hetente javasoljuk.

Ára: 27.000 Ft./ alkalom

Javaslat otthoni ápolásra: A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy mélyhidratáló ápolás javasolt (PureFace, BetaHydroxy, Fruit Cream vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

https://www.age-attraction.hu/webshop/

Benefit kód a kedvezményes vásárláshoz: SKINVITAL

Kinek ajánljuk?

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de a mély hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

MILSYS® LaserSpecial – kollagén rekonstrukció

A bőr kollagén mátrixa fiatal korban elképesztően feszes és rugalmas. Az idő múlásával azonban a kollagén rostok egyre jobban kinyúlnak, és bőrünk rohamos tempóban veszíti el tartását. Ezt a folyamatot hatékonyan megelőzhetjük időben elkezdett, évente beütemezett MILSYS® LaserSpecial kollagén mátrix rekonstrukciós kúrával.

Fiatalító arckezelés

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-aging területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt. A MesoLaser nagy teljesítményű lézere biostimuláló hatásának köszönhetően intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

Kezelési folyamat

Javasolt ütemezés: 10 alkalmas kúra (1 hónap alatt)

Ára: 19.000 Ft/ alkalom vagy 165.000 Ft/kúra

(Az első és második héten 3-3 kezelés, a harmadik és negyedik héten 2-2 kezelés.)

A teljes kúra elvégzése évente 1-2 alkalommal javasolt.

A kúra hosszú távú hatását jelentősen növelhetjük fenntartó kezelésekkel: 2 alkalom lézeres mezoterápia extra mély hyaluronsavas töltéssel vagy BioColostrum kúra aktív hatóanyagokkal (egy hónappal a LaserSpecial kúra után).

Javaslat otthoni ápolásra: A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy kollagén termelődést segítő peptid alapú ápolás javasolt (PureFace, BetaHydroxy, YouthWonder, FruitCream vagy Youngernizer - problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

https://www.age-attraction.hu/webshop/

Benefit kód a kedvezményes vásárláshoz: SKINVITAL

Kinek ajánljuk?

30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni bőrük rugalmasságát, ragyogó, fiatalos megjelenésüket.

A kezelés extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra, elődleges célja a lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

Diamond Dream Luxury Genocare – hó-alga koncentrátummal

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"
- nyilatkozta MakotoKuroa Southwestern Medical Center professzora. 

Szeretnéd megtalálni a fiatalság forrását? A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

Diamond Dream

Erre a nem mindennapi összetevőre az Alpok gleccser régióiban bukkantak rá. A hó-alga egy különleges képességet fejlesztett ki arra, hogy megvédje magát a zord időjárástól és az erős UV sugárzástól. A legújabb anti-aging kutatások kimutatták, hogy ezt a tulajdonságát megőrizve, fantasztikus hatást képes kifejteni a bőrben. Aktiválja a sejtek élettartamáért felelős Klotho gént, ami forradalmian új megoldást jelent a bőr fiatalságának megőrzésében.

A kezelés során a MesoLaser egyedülálló elektroporációs technológiájával a hatóanyagokat a bőr mély, szöveti rétegeibe juttatjuk, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. A különleges hó-alga koncentrátum mellett olyan egzotikus hatóanyagokat is alkalmazunk, mint a hernyóselyem kivonat, a hyaluronsav és a retinol, amik még intenzívebbé és látványosabbá teszik az eredményt.

Kíváncsi vagy, mire képes a hó-alga bámulatos ereje?

Magyarországon először, exkluzív kontrollcsoportos kúra során teszteltük a DIAMOND DREAM luxus ránctalanító kezelést. A kezelések a fonyódi Dermisz kozmetikában zajlottak, 16 fő részvételével.

A jelentkezők egy 5 kezelésből álló kúra során próbálhatták ki az AgeAttraction egyedülálló hó-alga koncentrátumát, amely sejtszinten segít visszaállítani és megőrizni a bőr hosszú távú rugalmasságát.

Kezelési folyamat

A Diamond Dream luxus hó-alga kezelés a Diamond Dream luxus arckrémmel kiegészítve egy 56 napos kozmetikai kúra.

A kúra menete:

Szalon kezelések: 5 alkalom (56 nap alatt)

Ára: 33.000 Ft/alkalom

Otthoni kezelés: reggel és este alapos arctisztítás a PureFace lemosóhabbal, majd a Diamond DreamLuxuryCream használata (2 x 1-2 pumpányi)

https://www.age-attraction.hu/webshop/

Benefit kód a kedvezményes vásárláshoz: SKINVITAL

A kezelés időszaka után fenntartó otthoni kúra javasolt (PureFace, BetaHydroxy, Diamond Dream problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Kinek ajánljuk?

A Diamond Dream luxus ránctalanító kúra ideális megoldás mindenkinek, aki nem szeretne sebészeti vagy más invazív eljárást alkalmazni, hanem elérhető árú, innovatív megoldást keres a gyönyörű és feszes arcbőr hosszú távú megőrzéséhez.

PURE Peptides V.I.P

A PURE PEPTID V.I.P - lézeres mezoterápia az AgeAttraction 2020-as innovációs fejlesztése. A fejlesztés elképesztően jól sikerült. A kezelés még a legtöbbet kívánó maximalista vendégeknél is megállja helyét.

PURE Peptides V.I.P

Az eredeti MesoLaser kezeléseket 2017-től a MILSYS® védjegy óvja Magyarországon, ezeket a kezeléseket kizárólag hitelesített kozmetikus partnereink végezhetik.

A PURE PEPTID V.I.P. - lézeres mezoterápiás kezelések során, teljesen egyedülálló módon négy szolgáltatási területet is maximumon alkalmazunk:

 • több szintű intenzív mélytisztítás és előkezelés
 • lézeres stimuláció
 • koncentrált hatóanyag alkalmazás
 • fókuszált elektroporáció - jénai hatástanulmány által igazolva – a lehető legmélyebb hatóanyag bejuttatás érdekében.

MIÉRT AJÁNLOTT A PURE PEPTID V.I.P. - LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

 • A peptidek hatására a bőr szerkezete biológia átalakuláson megy át. A peptidek képesek egy rendkívüli dologra: képesek stimulálni speciális sejtcsoportokat (fibroblasztokat) arra hogy új alkotóelemeket termeljenek. Új alkotóelemeket, mint kollagén, elszatin. Sok féle peptid létezik. A peptidek hatására – ha megfelelő kombinációban, mélyen és nagy dózisban vannak bejuttatva – a bőr rugalmasságán, tömörségén nagymértékben javítani lehet. Az AgeAttraction által fejlesztett PURE peptid, a leghatékonyabb peptideket alkalmazta, nagy koncentrációban így a MesoLaser készülékkel való bejuttatása kiváló eredmények elérést teszi lehetővé. A PURE peptid V.I.P. kapcsán, ha a kezelés a gyártó által megalkotott, szigorú protokoll szerint zajlik, és a hatóanyag mennyiség is az, amit a gyártó előírt, akkor azonnal érezhető és látható eredmények születnek. Az összkép a kezelést követő napokban fokozódik. Az eredmények, ismétléssel, pár alkalom elvégzése után tartóssá is válnak.
 • A kezelés közben alkalmazott intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. 

 A kezelés után 2 hétig javasolt a PURE peptide otthoni használata.

Ára: 34.500 Ft/ alkaom

KINEK AJÁNLJUK?

Bármilyen korosztály részére, de kifejezetten érett vagy gyorsan öregedő bőrtípusokra. Lifting problémákra, rugalmatlan bőre.

SHINING STAR transzdermális niacinamid kúra

Az AgeAttraction rendkívül magas, 12%-os niacinamid koncentrátuma forradalmi újdonságnak számít a kozmetikai piacon. A többi niacinamidos termékünkkel szinergiában működve lélegzetelállító eredményeket érhetsz el vele mind a szalonkezelések, mind az otthoni arcápolás során.

Shining Star

A transzdermális niacinamid kúra több szempontból is lenyűgöző kezelési lehetőség. A kezelés során a hatóanyagot a MesoLaser készülék egyedülálló transzdermális technológiájával juttatjuk be a bőrbe, megkoronázva egy erőteljes anti-ageing hatású lézeres biostimulációval. Az ilyen jellegű – kizárólag MesoLaserrel végezhető – kezelések hatalmas előnye, hogy nem csupán pár napra varázsolják széppé a bőröd, hanem valódi, tartós anti-ageinget biztosítanak: hatékonyan lassítják az öregedési folyamatokat és biológiai bőrfiatalító hatással bírnak. 

Niacinamid – titkos fegyver a ragyogó szépségért

A niacinamid hatóanyag formula különlegessége, hogy egyszerre több fronton veszi fel a harcot a bőrproblémákkal. Intenzív bőrmegújító és anti-ageing hatása mellett csökkenti a hiperpigmentációt, halványít és szabályozza a faggyútermelést is.

Az AgeAttraction új szuperkoncentrátuma rendkívül magas koncentrációban, 12%-ban tartalmaz niacinamidot, így minden eddiginél hatékonyabb kezeléseket tesz lehetővé a MesoLaserrel dolgozó kozmetikusok számára. A meglévő niacinamid formulás termékeink mellett (PureFace lemosó, Niacinamid ampulla, Diamond Dream) az új szuperkoncentrátummal sikerült megalkotni egy olyan termékpalettát, ami művészi szintre emeli az arcápolást, pontosabban az arc újra kontúrozását, és a bőr homogén, üde színének kialakítását. 

Kezelési folyamat:

 • Javasolt ütemezés: 4 alkalmas kúra
 • A kezeléseket 10-14 naponta javasolt elvégezni.
 • A fenntartó kezeléseket egyénre szabottan 4-6 hetente javasoljuk ismételni.

A kezelés időszaka alatt és után a PureFace és a Shining Star otthoni használata javasolt. Amennyiben exkluzív eredményekre vágysz, a Diamond Dream-et is becsempészheted az otthoni ápolásba. A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Ára: 30.000 Ft./ alkalom

Kinek ajánljuk?

30 év feletti nők, férfiak részére, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével és a pigmentációs zavarokkal szemben.

A kezelés elődleges célja a feszesítés, azonban erőteljes hatással van a pigmentállomány kiegyenlítésére és a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésére is, továbbá képes normalizálni a faggyúmirigy túltengés okozta kellemetlen bőrproblémákat is.

Mire számíthatsz a kezelés után?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok olyan mély, szöveti rétegbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

Milyen hatóanyagokat használunk?

Minden kezelést az AgeAttraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német cég termékeit kifejezetten a MesoLaser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-aging összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).

A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

Mikor nem ajánljuk a kezelést?

Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot, terhesség vagy vírusos megbetegedés esetén.

Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment Rosacea, érzékeny bőr kezelése

Kezelés célja: gyulladáscsökkentés / rosacea kezelés

Az Age Attraction Rosacea programja hatékony megoldást nyújt a rosacea tüneteinek eredményes és hosszú távú kezelésére. Kezeléseink személyre szabottak, és mindig a probléma súlyosságához igazodnak. Akut időszakban intenzív és gyors megoldást biztosítunk a bőr javulására, passzív időszakban pedig gondoskodunk róla, hogy a nyugalmi állapot minél tovább fennmaradjon.

Javasolt kezelési ütem

Aktív rosacea esetén: 10 alkalmas kúra

(1-2. héten heti kétszer, 3-4. héten heti egyszer, 5-6. héten heti kétszer)

Nyugalmi állapotú rosacea esetén: 6 alkalmas kúra

(6 héten keresztül, hetente egy alkalommal)

Ára: 23.000 Ft/ alkalom

A hosszú távú eredmény eléréshez kiemelten fontos a 3-4 hetente elvégzett, fenntartó lézeres kezelés.

A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni kúra javasolt (PureFace, BetaHydroxy, YouthingElixirSupreme, Ázsiai Centella ampulla, FruitCream – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

Kinek ajánljuk?

Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal.

A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

Mire számíthatsz a kezelés után?

A kezelés során alkalmazott hatóanyagoknak és technológiának köszönhetően a bőr gyulladásos folyamatai megszűnnek, az állandó bőrpír visszahúzódik és megszűnik, az érfalak megnyugszanak, a bőr hidratáltsága javul és stabilizálódik. Mivel az AgeAttraction minden problémát anti-aging szempontból közelít meg, ezért a kezelés feszesebb, hidratáltabb külsőt is kölcsönöz az arcodnak. Hosszú távon hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig rugalmas, fiatalos bőrképet eredményez.

3 év lézeres mezoterápia eredménye
3 év lézeres mezoterápia elképesztő eredménye

A modell 3 éven keresztül minden héten kapott Age Attraction – Meso Laser kezelést, melyet otthoni ápolásként Hyaluron3 szérummal és Youngernizer krémmel egészített ki. Figyelembe véve a modell korát és bőrállapotát az eredmény lenyűgöző.

IGAZOLT HATÉKONYSÁG, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEKÉRT

JenLab

2017 januárjában független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, amely kifejezetten a hatóanyagok fókuszált elektroporációval történő bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerhettünk a bőr alá, és bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyag beviteli technológiája megkérdőjelezhetetlen.

JELENLEG MAGYARORSZÁGON A MESO LASER AZ EGYETLEN KÉSZÜLÉK, AMELY RENDELKEZIK ILYEN TANÚSÍTÁSSAL

Időpontfoglalás

TIPP!

MILSYS® kezelések kiegészítéseként válaszd a HydroCare H2O gépi tisztító előkészítést

A hatóanyagok felszívódása akkor a legjobb, ha a pórusok tiszták, a felesleges faggyú, szennyeződések és elhalt hámsejtek tökéletesen el vannak távolítva a bőrről. Ezért első kezelést javasolt összekötni egy HydroCare H2O gépi tisztító kezeléssel, hogy MILSYS® lézeres mezoterápia még hatásosabb és látványosabb legyen.

Hogyan működik a HydroCare H2O gépi tisztító rendszer?

Eltávolítja az elhalt hámsejteket és utat enged a pórusok mélyére, ahol a faggyú, miteszerek, szennyeződések, zsíros, szennyezett lerakódások találhatóak. A fejben keringő speciális folyadékok lazítják és oldják ezeket a szennyeződéseket, majd a vákuum segítségével a készülék eltávolítja azokat.

A kiegészítő kezelés ára: +6500 Ft.

Hydro Care H2O arckezelések

X