Végleges szőrtelenítés férfiaknak

Végleges szőrtelenítés férfiaknak

Egyre nagyobb igény van a férfiak körében is a sima bőrnek. Napjainkban a szőrtelenség az igényesség és az ápoltság egyik feltétele.

Valakit kevésbé, valakit pedig jobban megáldott a természet szőrszálakkal. A férfias testalkathoz természetesen hozzátartozik a szőrzet, viszont amikor zavaró mennyiségben van jelen könnyen megkeseríti a mindennapokat.

Ha egy gyerekkori strandolásra visszagondolunk, biztosan mindenki találkozott már szőrös hátú bácsival. Esztétikai szempontból az urak körében a hát okozza a legnagyobb problémát. Egyrészt nagyon nagy felületről van szó, másrészt mindenképpen segítséget kell kérni a szőrtelenítéséhez. Azt már tudjuk, hogy a borotva nem jó és hosszú távú megoldás, a férfiak bőre pedig érzékenyebb a gyantázásra, nagyon könnyen kipattog, a szőrszál benő, a szőrtüsző begyullad. A férfiak nem szeretnek 2 hetente gyantaszalonba járni.

Végleges szőrtelenítés férfiaknak

A lézeres szőrtelenítés életminőségbeli változást hoz, frusztrációtól, szorongástól szabadít meg!

Már az első alkalom után is bátran le lehet venni a pólót a strandon vagy a fesztiválon (persze megfelelő fényvédelem mellett).

Végleges szőrtelenítés háton
Egyetlen kezelés eredménye 6 hét elteltével

 

Férfiaknál a további problémás terület a mellkas, has, vállak, hónalj szokott lenni. Az esztétikai szempontok mellett a higiéniai szempontok játszanak még szerepet, hiszen sokkal könnyebb a tisztálkodás, és az izzadás során sem keletkeznek olyan mértékű kellemetlen szagok. Nem ritka már az arc végleges szőrtelenítése sem teljesen vagy akar részlegesen is, szakáll kontúrozás formájában.

Sportolók körében már szinte kötelező a teljes test szőrtelenítése. Gondoljunk csak az úszókra, akiknek akár tized vagy ezred másodperceket is számíthat, hogy ne legyen ellenállás, vagy a testépítőkre, akik versenyekre járnak, és nem ronthatja az összképet szőrzet. A napi borotválás rengeteg időt venne el, sokkal praktikusabb és hosszútávon kifizetődőbb a végleges lézeres szőrtelenítést választani.

A férfiak genetikai adottságaiból fakadóan általában 2 kezeléssel többre van szükségük, mint a hölgyeknek. Hát, mellkas hónalj esetén 6-8 hetente, arc – nyak esetén 4-5 hetente, láb esetén 8-10 hetente kell kezelésekre járni.

Férfiak számára is csak ajánlani tudjuk a végleges lézeres szőrtelenítést. Időt spórolsz meg, kellemes tapintású lesz a bőr, megszűnnek a szőrbenövésen és az irritáció, kíméletes megoldás.

X