Lézeres szőrtelenítés vélemények és tapasztalatok

Ti mondtátok!

A cikkben olvasható tapasztalatok 100%-ban megtörtént események.

Kedves Olvasó!

Nagyon sok siker sztoriról tudnék beszámolni, de, ha minden egyes vendégem történetét elmesélném, nagyon hosszú lenne a cikk. Ezért csak egy-egy mondatot ragadnék ki:
„- Milyen a bikinivonalad? Van már változás?

- Huuu, nagyon sok szőr kihullott, és sokkal szebb is, már nem olyan pöttyös! Nagyon örülök neki, hogy már az első alkalom után ilyen az eredmény!”

„Nem is értem miért halogattam ilyen sokáig, hogy eljöjjek lézeres szőrtelenítésre, szinte már el is felejtek borotválkozni.”

„Edzés közben jutott az eszembe, hogy elfelejtettem leborotválni a hónaljamat (… egész edzésen ezen fogok aggódni… gondoltam) Majd ránéztem, és nem is volt csak néhány halvány szál, amit még én is alig láttam.”

„Egy hét múlva megyek hozzád a 2. lézeres szőrtelenítésre a lábammal. Bevallom eléggé szkeptikus voltam, lézeres szőrtelenítéssel kapcsolatban, de ez valami hihetetlen. Direkt nem borotváltam le a lábam, mert kíváncsi voltam mi fog történni. Foltokban már el is tűnt a szőr és nagyon lassan nő. Szóval köszönöm szépen és jövő héten találkozunk.”

„Már régóta nézegettem a weboldaladat, amire rászántam magam a szőrtelenítő kezelésre. Otthon kezelgettem magam az otthoni lézeres szőrtelenítő géppel, de semmi eredménye sem volt, és türelmem sem volt hozzá. Viszont neked szuper masinád van, mert azt hittem, hogy rajtam már semmi sem segíthet.”

„Most, hogy már szinte túl vagyok az intim terület lézeres szőrtelenítésén és 5 alkalom után már épphogy észreveszek még egy-két szálat, nyugodt szívvel vágok bele a lábam kezelésébe is, mert tudom, hogy hatásos lesz.”

„ … már az első kezelés után két héttel kihullott a kezelt területeken az összes aktív szőrszál. Több területet egyszerre kezeltetek, ha már belevágtam és nem bántam meg! :) Utána a szőrnövekedés is lelassult, borotválkozni szinte nem is kellett két kezelés között. A második kezelés után vagyok, a szőrszálak nem láthatók, alig növekednek már most, egy álom ez a simaság. Maximálisan csak ajánlani tudom mindenkinek!+++++
Köszönöm szépen az eddigieket, örömmel érkezem a következő kezelésekre.”

„Régóta ki szerettem volna próbálni a végtelen szőrtelenítést, sokat olvasgattam a különböző gépekről. Nagy öröm volt számomra, amikor megtaláltam Brigit a közelemben. A gép, amit használ a lehető legjobb.

„Az első kezelés után érezhető volt a változás, a második kezelés után pedig látványosan kevesebb szőr nőtt vissza. Alig várom, hogy lássam a többi kezelés eredményét.”

"Nagy öröm számomra, hogy tényleg mindenki pozitív véleménnyel és nagyon jó tapasztalatokkal tér vissza kezelésről kezelésre. A lézeres szőrtelenítés a korunk legmodernebb szőrtelenítési eljárása, és ebben az egyik legmodernebb prémium dióda lézer, az Elysion-Pro segít nekünk. Időt, energiát takaríthatsz meg vele, és hosszútávon kifizetődő befektetés."

Várlak szeretettel szalonomban!

X