Hogyan válassz lézeres szőrtelenítő szalont?

Hatástalan, gyenge gépek, lerövidített kezelések, nem megfelelő számú villanások, nem megfelelő kezelési protokoll. Hosszútávon többe kerülő, profit orientált szalonokkal találkozhatsz.

Mivel, kivel, hogyan szőrteleníts?

A dióda lézerek sikeresek, hatékonyak. Az ELYSION-PRO dióda lézer a csúcskategória. Budapesten sok szalon dolgozik vele A Skin Vital Lézer Stúdióban saját Elysion-pro géppel várom a vendégeimet, ahol természetesen díjmentes a konzultáció.

Manapság rengeteg helyen elérhető már a tartós szőrtelenítés mindenféle formája, de hogyan is tudsz eligazodni a szalonok között, hogy jól válassz?

A tartós, végleges szőrtelenítést többféle technikával is végzik – mint pl. IPL, SHR gépekkel – de a hatásos eljárás a dióda lézerrel végzett kezelés.

Keress szalont, ahol Elysion-Pro dióda lézerrel dolgoznak!

Dióda lézer és dióda lézer között is hatalmas különbségek vannak. Az Elysion-Pro már messze bebizonyította hatékonyságát kimagaslóan nagy teljesítményével.

Keress olyan szalont, aminek a lézeres szőrtelenítés a fő profilja!

Olyan szalont válassz, ahol állandóan elérhető a gép. Miért is fontos ez? Egyrészt sokkal nagyobb gyakorlata és tapasztata van annak a szakembernek, aki minden nap ezt csinálja. Másrészt, ha neked közbe jön valami vagy lebetegedsz, azonnal kaphatsz másnapra vagy következő hétre új időpontot és nem kell 4-6 hetet várnod a következő alkalomig, ami akár a teljes kezelés sikerességét is befolyásolhatja.

Olyan szalonokban, ahol a mennyiség a fontos és nem a minőség, sokszor lerövidítik a kezelési időket, kevesebb lövésszámot adnak le a protokollban meghatározottakhoz képest. Ha kevesebb a lövésszám, vagy túl alacsony az energia, hogy gyorsabban tudjanak haladni, szintén veszélyeztetik a kezelés hatékonyságát. Lassabban fog eltűnni a szőr, több kezelésre lesz szükség.

Járj utána, hogy mennyi időt vesz igénybe egy kezelés az adott szalonban!

Az Elysion-Pro dióda lézerrel a teljes láb kezelése kb. 1 óra 20 és 1 óra 40 perc közé esik. Ez függ a terület nagyságától, az anyajegyek mennyiségétől. Egy vendégemnek, akinek például nagyon anyajegyes a lába, az első 20 perc a pöttyök lefedésével telik.

Egy teljes test kezelését nem lehet maximálisan elvégezni 1,5 óra alatt. Ebbe legtöbbször a bajusz + hónalj + intim + teljes kar + teljes láb, esetleg még hascsík + popsi külső rész + derék is beletartozik, kb. 2,5 – 3 órát vesz igénybe.

Ne dőlj be a hatalmas akcióknak!

Itt jön szóba az „olcsó húsnak híg a leve”. A jó szakember, aki minőségi oktatást kapott, lelkiismeretesen a protokoll szerint, maximálisan odafigyelve, időt és energiát rád áldozva végzi a munkáját, nem szokott nagy akciókat indítani. Aki siet, és a mennyiségre koncentrál, annál pedig a TE kezelésed sikere fog sérülni.

Ennek tekintetében válassz okosan lézeres szőrtelenítő szalont!

A térképen jelölt rózsaszín csillagok megbízható szakembereket jelölnek. Amennyiben az én szalonom túl messze lenne neked, nyugodtan hívj fel és nagyon szívesen megadom a hozzád legközelebbi szalon elérhetőségét.

X