Az intim lézeres szőrtelenítésről tabuk nélkül

Intim lézeres szőrtelenítés

Az intim terület szőrtelenítése mindig egy kényes téma, akármelyik intim szőrtelenítési módszert is választjuk. Nehezen hozzáférhető és az egyik legérzékenyebb terület minden szempontból. Korunk divatja és egyre természetesebb elvárása, hogy ezt a területet is karban tartsuk szőrtelenítés szempontjából.

Milyen szőrtelenítési eljárások alkalmazhatóak az intim tájakon?

Az epilálás egy elég drasztikus szőrtelenítési forma. Sokszor át kell haladni egy területen, ami egyre nagyobb trauma a bőrnek. Az epilátor használatánál sokszor előfordul, hogy nem tépi ki tövestől a szőrszálat, hanem beleszakítja. Jobb esetben a bőrfelszín felett – ekkor kellemetlen szúró tapintás marad a helyén –, rosszabb esetben a bőr alatt, ami pedig szőrbenövést, szőrtüszőgyulladást okoz. A bőr akár napokig piros és fájdalmas maradhat. Igazán hosszú távú megoldást nem nyújt.

A gyanta használat egy picit jobb megoldás, viszont ezt bízzuk igazán tapasztalt intim gyantázó szakemberre, mert a belső részeket könnyem meg lehet égetni, hámsérülést okozni. Ennek a legkíméletesebb alternatívája a cukorpaszta használata. Sajnos a szőrbenövések esélye ebben az esetben is igen magas.

A borotva. Ez a „legnépszerűbb” intim szőrtelenítési eljárás, és a legkevésbé tartós is. Igaz, hogy ezzel lehet a legtökéletesebb simaságot elérni, de egy-két nap alatt már érdes, szúrós, kellemetlen tapintatú lesz a felület. A napi borotválás nem megoldás. Egyre erősebbé válnak a szálat, a bőr érzékeny lesz és a szaruréteg is megvastagszik, kellemetlen érdes tapintású lesz a bőr.

Az intim terület szőrzete genetikailag sűrűbb és erősebb. A pubertás korban megjelenő nemi érettséget képviselő szálak nagyon sok bosszúságot, szorongást tudnak okozni. Higiéniai szempontból is sokkal előnyösebb eltávolítani, mint növeszteni.

Szabadulj meg végleg az intim szőrzettől!

A legjobb megoldás a dióda intim lézeres szőrtelenítés. Nem csak az esztétikai problémákat szünteti meg, de a szőrtüszőgyulladásra is a lézeres szőrtelenítés a legjobb alternatíva. Nem kell többé a nyaraláson a bikinivonaladdal foglalkoznod, vagy intim helyzetben azon aggódnod, hogy vajon milyen odalent.

Az intim lézeres szőrtelenítés az egyik legtöbbet igénybe vett szolgáltatás a végleges szőrtelenítések palettáján, és az egyik legjobban reagáló terület. Ezen a területen általában világos a bőr és sötét szőrszálak vannak, vagyis a legjobb kombináció a hatékony lézeres szőrtelenítésre.

Hogyan zajlik az intim szőrtelenítés?

Mint minden területet, ezt is 24 órával a kezelés előtt le kell borotválni és a kezelések között is csak a borotvás szőrtelenítés jöhet szóba.

A szalonba érve szabaddá kell tenni az intim területet. Ha szükséged van egyszer használatos gyantázó bugyira, azt is tudok Neked biztosítani.

A kezelés alatt szükségem van a Te együttműködésedre is, hogy minél tökéletesebb legyen az eredmény. Nagy terpesz, dőlj hátra és lazíts! Kövesd a további utasításaimat! Ezzel a tudsz a legtöbbet tenni, hogy a belső területeket is könnyedén elérjem, és ne maradjon ki semmi. Először kicsit furcsának tűnhet a helyzet, de másodjára már rutinosan fogod tudni, hogy mit kell csinálni.

Mit érzel intim lézeres szőrtelenítés közben?

Az intim terület szokott a legérzékenyebb terület lenni.

Először a hűvös zselét fogod érezni, amit a bőrödre kenek. Az intim szőrtelenítő kezelés alatt apró csipkedést és kis melegedést tapasztalhatsz. A belső részek szőrtelenítésre kissé kellemetlenebb, így itt még nagyobb gondossággal haladunk, ha kell a lövések paramétereit gyengébbre vagy lassabbra állítom.

Ne ijedj meg, ez még mindig nem fogható egy gyantázáshoz vagy epiláláshoz sem. A teljes művelet kb. 20 percet vesz igénybe. A teljes intim komfortérzethez természetesen hozzátartozik a popsi belső ívének szőrtelenítése is.

Az intim területes szőrtelenítő kezeléseit eleinte 6 hetente, később, amikor már a szőr növekedése lelassul, 7-8 hetente kell elvégezni. Egyéni variációtól függően 8-10 kezelés szükséges a végleges szőrtelenség eléréséhez. Igénytől függően kérhetsz leszállópálya vagy háromszögformát is.

Már az első alkalom után azt a kérdést fogod feltenni magadnak, hogy „Miért nem kezdtem el már sokkal hamarabb?”

Bármilyen bizonytalanság vagy megválaszolatlan kérdésed maradt telefonon vagy e-mailben szívesen megválaszolom. Ha a személyes beszélgetést jobban szereted, jelentkezz be ingyenes konzultációra.

Az intim lézeres szőrtelenítés csak hölgyek számára elérhető szolgáltatás a szalonunkban.

X